GUMIKERESŐ
GUMI MÉRETE (pl.: 195/65R15)      GYÁRTÓ
/ R

Személy
Kisteher
Terepjáró
Téli gumi
Nyári gumi
Négyévszakos
Defekttűrő
Csak akciós
MOTORGUMIKERESŐ
GUMI MÉRETE (pl.: 120/70ZR17)
/ R
GYÁRTÓ
 
 

premio abroncs- és autószerviz

GUMIS HÍREK

Az Apollo Tyres kutatás-fejlesztési eredményei ezúttal a vezető német magazin, az AutoBildAllrad 215/65 R16 méretű négyévszakos gumiabroncsokat vizsgáló tesztjén aratták le a babérokat.


A Vredestein Quatrac 5 minden ellenfelet maga mögé utasított, a teszt egyértelmű győztese lett. Az Apollo Vredestein legújabb négyévszakos gumiabroncsa az eredmények alapján minden körülmények között optimális biztonságot nyújt egész évben.

Lenyűgöző teljesítmény
Az Auto Bild Allrad magazin összehasonlító tesztje 215/65 R16 méretben egy kompakt SUV-re szerelve vizsgálta a Vredestein Quatrac 5 típusú abroncsát. A négyévszakos gumiabroncs minden biztonsági eleme kiváló értékeléseket kapott, hófedte felületen nyújtott teljesítménye pedig különösen lenyűgözte a magazin munkatársait. „Kiváló havon, remek tapadás száraz és nedves utakon is, és rendkívül alacsony gördülési-ellenállás” volt a teszt végeredménye, a havon elért 2618 N (Newton) pontszámú tapadással pedig „majdnem olyan jól teljesít, mint egy igazi téli abroncs”.

A teszt eredményeivel kapcsolatban Dr. Seshu Bhagavathula, az Apollo Tyres Ltd. technológiai igazgatója elmondta: „A független teszt eredményei tanúbizonyságot tettek mindarról a rengeteg kutatómunkáról és több százezer próbakilométerről, amelyet a vállalat belefektetett a gumiabroncs kifejlesztésébe. Az ilyen eredmények gondoskodnak arról, hogy a Vredestein Quatrac 5 legyen az új viszonyítási alap a négyévszakos gumiabroncsok szegmensében.”

A Vredestein 20 évvel ezelőtt kezdte a négyévszakos gumiabroncsok gyártását. A 2014-es évben a Vredestein Quatrac 5 ötödik generációja jelent meg. A gumiabroncs nemcsak a vállalat négyévszakos abroncsok terén szerzett több mint húsz éves tapasztalatából profitál, hanem azokból a technológiákból is, amelyeket az Apollo Vredestein az aktuális generációs nyári és téli abroncsokhoz használ fel. A Vredestein Quatrac 5 sebességindexe Y, így alkalmas akár 300 km/h-val (186 mph) való közlekedésre is – ami egyedülállónak számít a szegmensben. A Vredestein Quatrac 5 választ jelent a piac egyre növekvő igényeire a négyévszakos abroncsokat illetően, így a vállalat egy külön weboldalt is készített a célra:
www.quatrac.vredestein.com.